No connection to server

Vacancies at Bukowskis

Fernand Léger, litografi, "Les constructeurs".

Bukowskis Malmö söker värderare

Bukowskis är Nordens ledande auktionshus och har i 150 år erbjudit kvalitetsauktioner till säljare och köpare över hela världen.

Vi söker nu en värderare till inlämningen på Bukowskis i Malmö. Du är vårt ansikte utåt och kommer att arbeta med att hjälpa våra kunder i inlämningen, på telefon eller via e-mail. I det dagliga arbetet ska Du bedöma, värdera, katalogisera, skriva konditionsrapporter samt märka upp föremål för försäljning på auktion. Arbetet kräver att Du är generalist som snabbt kan göra vederhäftiga bedömningar om utropspris och kvalitet inom flertalet föremålskategorier.

Har du en Fil kand. inom Konstvetenskap alt. gått på Föremålsantikvariska programmet eller liknande ser vi detta som en merit. Du har erfarenhet som värderare eller erfarenhet från likvärdig verksamhet i minst 3 år eller mer. Som person är Du strukturerad, kommunikativ, driven och social. Du har helhetssyn och service som ledord. Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav, språkkunskaper utöver detta är meriterande. Du har B-körkort.
Lördagstjänst kan ingå i denna befattning. Vi har kollektivavtal med Unionen.Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Chef för Malmö,
Maria Granström, på 08–32 57 23.
Vi går igenom ansökningarna kontinuerligt, skicka in din ansökan snarast, dock senast den 15 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan via e-mail till maria.granstrom@bukowskis.com
Märk ämnesraden med ”Värderare Malmö”Inför rekryteringsarbetet har vi gjort ett urval av rekryteringskanaler och undanber oss därför samtal från säljare och rekryteringsföretag.