Ei yhteyttä palvelimeen

YKSITYISYYDEN SUOJAA KOSKEVAT PERIAATTEET

Bukowski Auktioner AB (rek.nro 556434-1369), Box 1754, 111 87 Stockholm, Ruotsi ("Bukowskis" tai "me") on sitoutunut suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.

Useimpien yritysten tavoin Bukowskis säilyttää ja käsittelee tietoja, jotka koskevat asiakkaitamme ja muita henkilöitä, jotka asioivat kanssamme tai jotka saattaisivat olla kiinnostuneita tarjoamistamme palveluista (yhteisesti "Palvelut"). Näissä Yksityisyyden suojaa koskevissa periaatteissa kerrotaan, miksi keräämme henkilötietoja ja miten käytämme näitä tietoja. Asiakirjassa selostetaan tietojen keräämisen ja käyttämisen oikeudellinen peruste ja se, mitä tietojesi käyttötapaa koskevia oikeuksia sinulla on.

Näihin Yksityisyyden suojaa koskeviin periaatteisiin sisältyvät seuraavat kohdat:

  1. Keitä olemme

  2. Mitä henkilötietoja keräämme

  3. Miten keräämme henkilötietoja

  4. Miten käytämme keräämiämme henkilötietoja / "yhdistelmätietojen" käyttö

  5. Miten pidämme henkilötietosi turvassa

  6. Kenellä on pääsy henkilötietoihisi

  7. Tietojen kansainväliset siirrot EU:n/ETA:n ulkopuolelle

  8. Miten tietosi pidetään ajan tasalla / miten voit ottaa meihin yhteyttä

  9. Miten pitkään säilytämme henkilötietojasi

  10. Oikeutesi

  11. Vakituisesti Kaliforniassa asuvia henkilöitä koskeva yksityisyyden suojaa koskeva lisäilmoitus

  12. Näiden Yksityisyyden suojaa koskevien periaatteiden muutokset.

KEITÄ OLEMME

Bukowskis on osa Bonhams-konsernia ("Konserni"). Seuraavassa on lueteltu muut Konserniin kuuluvat yritykset. Bukowskis on EU:n tietosuojalainsäädännön osalta pääasiallinen rekisterinpitäjä.

Lisäksi useat muut Konserniin kuuluvat yhtiöt voivat hallita henkilötietojasi sen mukaan, missä maassa asioit kanssamme:

Kun asioit kanssamme ETA-alueella, myös seuraavat yhtiöt voivat hallita tietojasi:

Bonhams 1793 Limited (yritystunnus: 04326560), rekisteröity toimipaikka: Montpelier Galleries, Montpelier Street, London, SW7 1HH, Iso-Britannia.

Bonhams Credit Limited (yritystunnus: 05092005), rekisteröity toimipaikka: Montpelier Galleries, Montpelier Street, SW7 1HH, London, Iso-Britannia.

Bonhams GMBH (yritystunnus: HRB102178), rekisteröity toimipaikka: Maximillianstrasse 52, 80538 München, Saksa.

Bonhams France SAS (yritystunnus: 500 772 652 RCS PARIS), rekisteröity toimipaikka: 4 rue de la Paix, 75002, Paris, Ranska.

Bonhams (Europe) SA (kaupparekisteritunnus: 08615/1997), rekisteröity toimipaikka: Rue Etienne-Dumont 10, 1204 Genève, Sveitsi.

Patina Classics Limited (yritystunnus: 11281872), rekisteröity toimipaikka: Montpelier Galleries, Montpelier Street, SW7 1HH, London, Iso-Britannia.

Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S (yritystunnus: 25472020), rekisteröity toimipaikka: Sundkrogsgade 30, 2150 Nordhavn, Tanska.

Kun asioit kanssamme Monacossa, myös seuraava yhtiö voi hallita tietojasi:

Bonhams SAM (kaupparekisteritunnus: 92 S 02808), rekisteröity toimipaikka: Le Beau Rivage, 9 Ave d\'Ostende, MC 98000, Monaco.

Kun asioit kanssamme Aasiassa, myös seuraava yhtiö voi hallita tietojasi:

Bonhams (Hong Kong) Limited (yritystunnus: 1426522), rekisteröity toimipaikka: Suite 5801, 5804-06, Central Plaza, 18 Harbour Road, Wanchai, Hongkong.

Kun asioit kanssamme Etelä- tai Pohjois-Amerikassa, myös seuraavat yhtiöt voivat hallita tietojasi:

Bonhams & Butterfields Auctioneers Corporation (Delawaren yritysrekisteritunnus: 3002993), rekisteröity toimipaikka: 160 Greentree Dr Ste 101, Dover, Kent, DE 19904, USA.

Butterfields Credit Corporation, Inc. (Kalifornian yritystunnus: C1176151), rekisteröity toimipaikka: 580 Madison Avenue, New York, NY 1002, USA.

Skinner Auctions, LLC (yritystunnus: 6664926), rekisteröity toimipaikka: The Corporation Trust Company, 1209 N Orange St, Wilmington, DE 19801, New Castle, USA.

MITÄ HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME

Voimme kerätä, käyttää, tallentaa ja siirtää erityyppisiä sinua koskevia henkilötietoja, jotka olemme ryhmitelleet seuraavasti:

  • Identiteettiin liittyvät tiedot: mm. nimi, ammatti- tai arvonimike, henkilön toivoma sukupuolipronomini, syntymäaika, sukupuoli, käyttäjätunnus tai vastaava tunniste, henkilö- ja osoitetodistusasiakirjat, henkilöllisyyden varmennustarkistusten tulokset, henkilön ja organisaation välisen yhteyden luonne, jos myyntitoimeksiannon tekevä / ostava osapuoli on yhtiö tai trusti, yhteydenpito lainvalvontaviranomaisten kanssa henkilöön tai tämän omaisuuteen liittyvässä asiassa, mahdolliseen taide-esineeseen tai muuhun omaisuuteen kohdistuva (aikaisempi tai nykyinen) omistusosuus, hallinta tai omistus.

  • Yhteystiedot: mm. laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumerot sekä tiedot mahdollisista muista henkilöistä, joille on tarpeen toimittaa tieto yhteydenpidosta.

  • Yhteydenpitoon liittyvät tiedot: mm. sinun ja meidän välisen yhteydenpidon tiedot.

  • Kuvatiedot: mm. valokuvat ja videotallenteet (videovalvonnan tallenteet).

  • Taloudelliset tiedot: mm. pankkitilin tiedot (jos meidän on tarpeen suorittaa sinulle maksuja) tai maksukortin tiedot tai pankkisiirtokuitti (kun sinä maksat meille), mahdollisen luottotietoraportin tulokset, ammatti, varallisuuden lähde ja se, oletko poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö (PEP) tai poliittisesti vaikutusvaltaisen henkilön perheenjäsen tai läheinen yhtiökumppani.

  • Transaktiota koskevat tiedot: mm. tiedot sinulle suoritetuista ja suorittamistasi maksuista sekä muut meiltä ostamisesi tuotteiden ja palvelujen tiedot, tiedot omaisuudesta, jota palvelumme koskevat (sekä näiden palvelujen luonne), sekä vakuutustasi koskevat tiedot, jos omaisuutesi on omalla vastuullasi sinä aikana, kun se on meidän hallussamme.

  • Luottohistoriaa koskevat tiedot: luottohistoriaasi liittyvät tiedot.

  • Tekniset tiedot: mm. IP-osoite, kirjautumistiedot, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetukset ja sijainti, selaimen liitännäisten tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä ja alusta ja muu tämän verkkosivuston selaamiseen käyttämiesi laitteiden tekniikka.

  • Profiilitiedot: mm. käyttäjätunnus ja salasana, tekemäsi ostot tai tilaukset, mielenkiinnon kohteet, mieltymykset, palaute ja kyselyvastaukset.

  • Käyttötiedot: mm. tiedot siitä, miten käytät verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palvelujamme (mm. evästeistä saadut tiedot, lokitiedot ja muut vastaavat tekniikat, joilla seurataan verkkosivuston käyttöä).

  • Markkinointi- ja viestintävalintoja koskevat tiedot: mm. meiltä ja kolmansilta osapuolilta tulevan markkinoinnin vastaanottamista koskevat valintasi ja viestintää koskevat valintasi.

Jos olet työnhakija, pyytämämme tiedot ovat ne, mitä hakemuksessa on esitetty, ja tarvitsemme näitä tietoja hakemuksen käsittelyä varten.

MITEN KERÄÄMME HENKILÖTIETOJA

a. Suoraan sinulta

Suurin osa keräämistämme ja käsittelemistämme sinua koskevista henkilötiedoista on peräisin suoraan sinulta, kun asioit kanssamme, esimerkiksi kun

  • käyt toimitiloissamme

  • osallistut tapaamiseen kanssamme ja annat meille tietoja

  • esität kyselyjä palveluistamme ja toiminnastamme

  • haluat myydä omaisuuttasi Bukowskisin kautta tai pyydät meitä tekemään arvion

  • rekisteröit huudon huutokaupassa

  • tilaat Bukowskisin luetteloja, uutiskirjeitä tai muita julkaisuja

  • ilmaiset haluavasi vastaanottaa palvelujamme tai toimintaamme koskevia uutisia

  • ilmaiset haluavasi vastaanottaa aiheeseen liittyviä palveluja tai toimintaa koskevia uutisia Bonhamilta ja/tai koko Konsernilta

  • lähetät sisältöä Verkkosivustoomme tai sosiaalisen median sivustoihin

  • osallistut live- tai digitaalisiin tapahtumiimme

  • otat meihin yhteyttä millä tahansa tavalla, esim. verkon kautta, sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä, sosiaalisen median kautta tai postitse.

b. Automaattinen tietojen kerääminen, kun soitat asiakaspalveluumme, käytät puhelintarjouspalveluamme, käyt toimitiloissamme tai käytät verkkosivustoamme tai osallistut digitaaliseen tapahtumaan.

Kun soitat asiakaspalveluumme tai käytät puhelintarjouspalveluamme, puhelusi tallennetaan.

Kuvasi voidaan kerätä kameravalvonnasta, jos käyt toimitiloissamme tai muussa paikassa, jossa järjestämme myyntitapahtuman tai muun tapahtuman. Kameravalvonta on tarpeen työntekijöidemme, asiakkaidemme ja muiden kävijöiden sekä myymämme omaisuuden suojaamiseksi. Huutokaupoistamme toteutetaan reaaliaikaisia suoratoistolähetyksiä (live stream), ja kuvasi voidaan kerätä ja tallentaa suoratoistosta. Jos vastustat kuvasi tallentamista, ilmoita asiasta asiakaspalveluun.

Keräämme tietoja evästeiden avulla käyttäessäsi verkkosivustoamme. Lisätietoja on evästekäytännössämme^.^.

c. Muista lähteistä

Voimme kerätä sinua koskevia henkilötietoja ja/tai tietoja omistamastasi omaisuudesta tai omaisuudesta, jota haluat hankkia, muista lähteistä, esimerkiksi

  • kun asiakas nimeää sinut edustajakseen tai toimit tämän puolesta muussa ominaisuudessa, esimerkiksi huolehdit restauroinnista tai kuljetuksesta

  • kun kolmas osapuoli esittelee sinut meille

  • kun teemme taideteoksia tai taidemarkkinoita koskevia tutkimuksia ja sinuun viitataan tällaisessa tutkimuksessa

  • kun tietosi ovat julkisesti saatavilla, esimerkiksi jos olet yhtiön johtoon kuuluva henkilö tai tosiasiallinen edunsaaja tai jos henkilötietosi ovat saatavilla henkilöllisyystarkistuksia tai rahanpesuun, muihin rikoksiin, sanktioihin tai mediaseurantaan liittyvää seulontaa suorittavalta yhtiöltä

  • kun tiedot ovat saatavilla käyttämistäsi sosiaalisen median verkkosivustoista, esimerkiksi Facebookista, Instagramista tai Twitteristä. Asetuksistasi tai sovellettavista yksityisyyden suojaa koskevista periaatteista riippuen voit mahdollisesti antaa meille luvan käyttää näiltä tileiltä tai näistä palveluista peräisin olevia tietoja.

d. Kun olet antanut muille organisaatioille luvan jakaa henkilötietojasi meille.

Esimerkiksi yritys, joka tekee yhteistyötä kanssamme, tai kun ostat tuotteen tai palvelun kolmantena osapuolena olevalta organisaatiolta.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI?

Seuraavassa on mainittu käsittelemämme henkilötietotyypit (ks. luettelo kohdassa 2), niiden käyttötapa ja oikeudelliset perusteet, joiden nojalla käsittelemme niitä.

Sanastossa on lisätietoja käsittelyn oikeudellisista perusteista.

Tarkoitus/toiminta Tähän tarkoitukseen käytetyt henkilötietotyypit Käsittelyn oikeudellinen peruste

Uuden asiakkaan rekisteröiminen

Identiteettiin liittyvät tiedot

Yhteystiedot

Sopimuksen toteuttaminen.
Pyytämiesi palvelujen (mm. myynti, tarjousten jättäminen, arvioinnit, varastointi, kuljetus, luettelojen tilaus) tarjoaminen sinulle.

Identiteettiin liittyvät tiedot
Yhteystiedot

Yhteydenpitoon liittyvät tiedot
Taloudelliset tiedot

Transaktiota koskevat tiedot

Sopimuksen toteuttaminen. Oikeutettu etu.
Sinun ja meidän välisen suhteen hallinta, esim. tiedottaminen ehtojen tai yksityisyyden suojaa koskevien periaatteiden muutoksista tai arviointia tai kyselyyn vastaamista koskevan pyynnön esittäminen.

Identiteettiin liittyvät tiedot
Yhteystiedot
Profiilitiedot

Markkinointi- ja viestintävalintoja koskevat tiedot

Sopimuksen toteuttaminen.

Tarvitaan oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi.

Tarvitaan oikeutettuja etujamme varten (rekisteriemme pitäminen ajan tasalla ja sen selvittäminen, miten asiakkaamme käyttävät tuotteitamme/palvelujamme).

Lakisääteisten vaatimusten noudattamisen osoittaminen (esimerkiksi asiakasta koskevan due diligence -tarkistuksen tekeminen rahanpesun ehkäisemistä varten, verojen ja tullimaksujen maksaminen [ja velvollisuutemme tehdä kohtuulliset oikaisut rajoitteisiin mukautumiseksi]).

Identiteettiin liittyvät tiedot
Yhteystiedot
Transaktiota koskevat tiedot
Luottohistoriaa koskevat tiedot

Oikeudellisten velvoitteiden noudattaminen.
Omaisuutta koskevan rekisterin luominen autenttisuuden, provenienssin ja omistusoikeuden osalta petoksen, varkauden tai muun laittoman toiminnan ehkäisemiseksi

Identiteettiin liittyvät tiedot
Yhteystiedot

Tekniset tiedot

Oikeutetut edut
Henkilökuntamme, asiakkaidemme ja vierailijoidemme, toimitilojemme ja toimitiloissamme olevan omaisuuden pitäminen turvassa.

Kuvatiedot

Tarvitaan oikeutettuja etujamme varten (turvallisuussyistä henkilökuntamme, asiakkaidemme ja muiden kävijöiden, toimitilojemme ja toimitiloissamme olevan omaisuuden suojaamiseksi ja turvaamiseksi).

Tarvitaan oikeudellisten velvoitteiden noudattamiseksi

Tiedottaminen tulevista tapahtumista tai sinua mahdollisesti kiinnostavista myyntikohdetyypeistä sekä Bukowskisin laajemmista palveluista

Identiteettiin liittyvät tiedot
Yhteystiedot

Markkinointi- ja viestintävalintoja koskevat tiedot

Suostumus
Liiketoimintamme ja verkkosivustomme valvominen ja suojaaminen (esim. vianetsintä, data-analyysi, testaus, järjestelmän ylläpito, tukitoiminnot, raportointi ja tietojen isännöinti)

Identiteettiin liittyvät tiedot
Yhteystiedot
Tekniset tiedot

Oikeutettu etu (liiketoimintamme harjoittaminen, hallinnointi- ja IT-palvelujen järjestäminen, verkkoturvallisuuden toteuttaminen, petosten ehkäiseminen ja liiketoiminnan tai konsernin uudelleenjärjestelyn toteuttaminen).

Tarvitaan oikeudellisten velvoitteiden noudattamiseksi.

Asianmukaisen verkkosivuston sisällön ja mainosten toimittaminen sinulle ja sinulle tarjoamamme mainonnan tehokkuuden mittaaminen tai selvittäminen.

Identiteettiin liittyvät tiedot
Yhteystiedot
Profiilitiedot

Käyttö

Markkinointi- ja viestintävalintoja koskevat tiedot

Tekniset tiedot

Suostumus
Data-analyysin käyttö verkkosivustomme, tuotteidemme/palvelujemme, markkinointimme, asiakassuhteidemme ja asiakaskokemuksen kehittämiseksi.

Tekniset tiedot
Käyttötiedot

Oikeutetut edut (tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvien asiakastyyppien määritteleminen, verkkosivustomme pitäminen ajan tasalla ja relevanttina, liiketoimintamme kehittäminen ja markkinointistrategiastamme tiedottaminen).

Suostumus

Sinua mahdollisesti kiinnostavia tavaroita tai palveluja koskevien ehdotusten ja suositusten esittäminen sinulle sekä tulevia huutokauppoja ja muita tapahtumia koskevien tietojen lähettäminen sinulle.

Identiteettiin liittyvät tiedot
Tekniset tiedot
Yhteystiedot
Käyttötiedot
Profiilitiedot
Transaktiota koskevat tiedot

Suostumus
Palvelujemme käytön seuraaminen, henkilöstön kouluttaminen ja asiakaskokemuksen parantaminen.

Yhteydenpitoon liittyvät tiedot

Oikeutettu etu.

YHDISTELMÄTIETOJEN KÄYTTÖ

Kun tietoja voidaan koostaa (ja anonymisoida), voimme käyttää näitä rajoituksetta tutkimustarkoituksiin. Voimme esimerkiksi tarkkailla asiakasliikenteen ilmenemismalleja, verkkosivuston ja Palvelujen käyttöä ja niihin liittyviä tietoja verkkosivuston ja Palvelujen käytön optimoimiseksi, ja voimme luovuttaa yhdistelmätietoja hyvämaineiselle kolmannelle osapuolelle.

Meillä on tähän oikeus, koska näin koostetuista tiedoista ei voi henkilökohtaisesti tunnistaa sinua, eivätkä ne siksi ole enää tietosuojalainsäädännössä tarkoitettuja henkilötietoja.

MITEN PIDÄMME TIETOSI TURVASSA?

Ymmärrämme vastuumme suojella Bukowskisille antamiasi henkilötietoja menetykseltä ja väärinkäytöltä, ja suhtaudumme tähän vastuuseen vakavasti. Ymmärrämme, miten tärkeää on pitää henkilötietosi turvassa, ja ryhdymme asianmukaisiin teknisiin ja fyysisiin toimiin niiden turvaamiseksi. Bukowskis käyttää erilaisia turvallisuusteknologioita ja organisatorisia menettelyjä, jotka ovat avuksi henkilötietojesi suojaamisessa. Käytämme esimerkiksi käyttöoikeuksien hallintakeinoja, palomuureja ja turvallisia palvelimia sekä tietojen salausta esim. taloudellisten tietojen ja muiden tärkeiden tietojen osalta. Varmistamme aina, että ainoastaan valtuutetuilla henkilöillä -- eli vain meidän työntekijöillämme ja alihankkijoillamme -- on pääsy tietoihisi ja että kaikilla tietoihin pääsevillä on asianmukainen koulutus tietojesi käsittelemiseen.

Olemme varmistaneet, että meillä on käytössä suojakeinot henkilötietojesi pitämiseksi turvassa. Lisäksi meillä on käytössä menettelyt sen varalta, että ilmenisi rikkomuksia, ja ilmoitamme sinulle ja sääntelyviranomaisellemme rikkomuksesta tilanteessa, jossa meillä on tähän oikeudellinen velvoite.

KENELLÄ ON PÄÄSY TIETOIHISI?

  • Bukowskis käsittelee henkilötietojasi, ja niitä voidaan siirtää käsiteltäväksi myös muille näiden Yksityisyyden suojaa koskevien periaatteiden alussa luetelluille Konserniin kuuluville yhtiöille.

  • Emme siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka haluavat käyttää niitä omaan markkinointiinsa tai muihin tarkoituksiin.

  • Siirrämme henkilötietojasi kolmansille osapuolille ainoastaan, kun se on tarpeen, voidaksemme tarjota sinulle pyytämiäsi palveluja (esimerkiksi käyttämillemme pankille, maksukorttijärjestelmän operaattorille, kuljetusliikkeille, varasto-operaattoreille, vakuutuksenantajille, asiantuntijoille, jotka auttavat meitä esineiden autentikoinnissa tai arvioinnissa, catering-palveluntarjoajille sekä luettelojen ja suoramarkkinoinnin toteutuksesta ja jakelusta vastaaville toimijoille). Nämä organisaatiot käyttävät tietoja ainoastaan niiltä pyydettyjen palvelujen toteuttamista varten. Jotkin näistä organisaatioista saattavat sijaita ETA-alueen ulkopuolella tai -- jos asut vakituisesti Yhdysvalloissa -- Yhdysvaltain ulkopuolella (ks. lisätiedot jäljempänä).

  • Voimme joutua tekemään rahanpesun ehkäisemiseen ja kauppasanktioihin liittyviä tarkistuksia, ja tätä varten meidän voi olla tarpeen säilyttää ja luovuttaa tiettyjä sinua koskevia tietoja asianmukaisille virastoille. Tämä edesauttaa myös petosten ja rikosten ehkäisemistä ja havaitsemista.

  • Luovutamme henkilötietojasi ainoastaan valtiollisen tai lainvalvontaviranomaisen pyynnöstä, kun tuomioistuin määrää meitä näin tekemään, tehtyämme sisäisen arvioinnin ja todettuamme, että pyynnön esittävä viranomainen on noudattanut oikeaa menettelyä ja sillä on oikeus pyytää tietoja tai tietojen luovuttaminen on tarpeen meidän oikeuksiemme tai muiden osapuolten oikeuksien suojaamiseksi eikä laki tätä kiellä.

  • Kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat meille palveluja, esimerkiksi postituspalvelujen tarjoajat. Valitsemme kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme huolellisesti. Toimitamme näille kolmansille osapuolille vain ne tiedot, jotka ovat tarpeen palvelun tarjoamista varten, ja meillä on voimassa sopimus, joka edellyttää palveluntarjoajaa noudattamaan tietosuojan osalta samaa huolellisuutta kuin me itsekin.

  • Kolmannet osapuolet, joiden kanssa järjestämme yhdessä tapahtuman. Ilmoittautuessasi tällaiseen tapahtumaan ilmoitamme sinulle, miten tietojasi käsitellään.

  • Analyysi- ja hakukonepalveluntarjoajat, jotka auttavat meitä kehittämään Verkkosivustoa ja sen käyttöä.

  • Kolmannet osapuolet liiketoimintamme tai organisaatiomme uudelleenjärjestelyn yhteydessä, jos esimerkiksi sulaudumme toisen yrityksen kanssa. Tällaisessa tilanteessa ryhdymme toimiin varmistaaksemme, että kolmas osapuoli suojelee yksityisyyttäsi.

Emme jaa tietojasi muiden organisaatioiden kanssa ilman suostumustasi muissa kuin näissä tapauksissa.

TIETOJEN KANSAINVÄLISET SIIRROT EU:N/ETA:N ULKOPUOLELLE

Meille luovuttamiasi tietoja saatetaan siirtää Euroopan unionin (EU) tai Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisiin maihin tai maihin, joissa ei sovelleta samanlaisia tietosuojasäännöksiä kuin mitä EU- tai ETA-maissa yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) nojalla sovelletaan. Varmistamme, että tällaisiin maihin siirretyt tiedot on suojattu samalla tavalla kuin GDPR:n nojalla, edellyttämällä, että mahdollinen tietojasi EU-/ETA-alueen ulkopuolisessa maassa käsittelevä kolmas osapuoli soveltaa GDPR:n mukaista tietosuojan riittävyyttä koskevaa arviointia, ja/tai soveltuvin osin olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen, joka sisältää henkilötietojen käsittelyä säätelevät vakiosopimuslausekkeet.

MITEN TIETOSI PIDETÄÄN AJAN TASALLA

Jos yhteystietosi muuttuvat, voit ilmoittaa meille asiasta sähköpostitse osoitteella dataskydd@bukowskis.com.

Muista myös ilmoittaa henkilötietojesi mahdollisista muutoksista asioidessasi kanssamme.

MITEN PITKÄÄN SÄILYTÄMME TIETOJASI

Säilytämme henkilötietojasi niin pitkään kuin on tarpeellista, jotta voimme tarjota asianmukaisia palveluja, ylläpitää liiketoimintatietoja vero-oikeudellisten ja muiden lakisääteisten vaatimusten mukaisesti ja suojautua mahdollisilta oikeudellisilta vaateilta. Taide-esineiden omistusoikeuteen ja/tai provenienssiin liittyviä henkilötietoja säilytämme toistaiseksi, kun otetaan huomioon oikeutetut liiketoiminnalliset etumme sekä lisäksi näiden tietojen säilyttämistä koskeva [yleinen etu]. Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja aiheesta.

Jos pyydät meitä lopettamaan markkinointimateriaalin lähettämisen, säilytämme yhteystietosi ja rajallisen määrän tietoja, jotta voimme noudattaa pyyntöäsi.

OIKEUTESI

Saatamme ajoittain lähettää sinulle sellaisia palveluja koskevia viestejä, joita kohtaan olet ilmaissut kiinnostusta tai joiden katsomme mahdollisesti kiinnostavan sinua. Voit milloin tahansa kieltää tällaisen markkinointimateriaalin ja muiden viestien lähettämisen käyttämällä viesteissämme olevaa viestitilauksen peruutuslinkkiä tai ottamalla meihin sähköpostitse osoitteella dataskydd@bukowskis.com.

Voit myös valita, ettet halua vastaanottaa meiltä suoramarkkinointimateriaalia.

Sinulla on oikeus pyytää tietoja tekemästämme henkilötietojesi käsittelystä esittämällä tietopyynnön. Jos pyyntö on "ilmeisen perusteeton tai tarpeeton" tai pyydät lisäkappaleita, saatamme veloittaa kohtuullisen hallinnointimaksun. Jos haluat tehdä tietopyynnön, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteella dataskydd@bukowskis.com.

Lisäksi sinulla on seuraavat oikeudet:

  • oikeus saada pääsy tietoihin

  • oikeus virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisemiseen

  • oikeus tietojen poistamiseen ("oikeus tulla unohdetuksi")

  • oikeus tietojesi käsittelyn rajoittamiseen

  • oikeus pyytää, että tietosi toimitetaan sinulle turvallisessa ja uudelleen käyttöön soveltuvassa muodossa ("oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen")

  • oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä ja profilointia markkinointitarkoituksiin.

Näihin oikeuksiin sovelletaan eräitä varotoimia ja rajoituksia tai poikkeuksia. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota yhteyttä [tietosuojavastaavaan] edellä mainitulla osoitteella.

Jos olet tyytymätön tapaan, jolla olemme käsitelleet tietojasi tai toimineet niiden suhteen, voit tehdä valituksen Ruotsin tietosuojavaltuutetulle (integritetsskyddsmyndigheten). Lisätietoja valituksen tekemisestä löydät tästä

VAKITUISESTI KALIFORNIASSA ASUVIA HENKILÖITÄ KOSKEVAT ERITYISET OIKEUDET

Lisätietoja Kalifornian yksityisyyden suojaa koskevasta lainsäädännöstä on kohdassa Vakituisesti Kaliforniassa asuvia henkilöitä koskeva yksityisyyden suojaa koskeva lisäilmoitus.

Jos asut vakituisesti Kaliforniassa, sinulla on tiettyjä oikeuksia. Tässä kohdassa kuvataan CCPA:n mukaiset oikeutesi ja kerrotaan, miten voit käyttää näitä oikeuksia.

Sinulla on oikeus pyytää eräiden viimeksi kuluneiden kahdentoista kuukauden aikana keräämiämme tai luovuttamiamme sinua koskevia henkilötietoryhmiä koskevien tietojen luovuttamista. Kun pyyntösi on todennettu, luovutamme seuraavat tiedot:

  • kyseisten tietojen lähderyhmät

  • henkilötietojesi keräämisen liiketoiminnallinen tai kaupallinen tarkoitus

  • jos luovutamme henkilötietojasi liiketoiminnallista tarkoitusta varten, erittelemme kunkin vastaanottajaryhmän saamat henkilötietoryhmät

  • keräämämme sinua koskevat täsmälliset henkilötiedot (ns. tietojen siirtämistä järjestelmästä toiseen koskeva pyyntö) sekä

  • kolmansien osapuolten ryhmät, joille olemme jakaneet henkilötietoja.

Lisäksi sinulla on oikeus pyytää tiettyjen sinua koskevien keräämiemme henkilötietojen poistamista (ja pyytää palveluntarjoajiamme poistamaan tiedot). Huomaa, että voimme kieltäytyä poistamispyynnöstä, jos tietojen säilyttäminen on meille tai palveluntarjoajallemme (palveluntarjoajillemme) tarpeen seuraavia tarkoituksia varten:

  • Sen transaktion toteuttaminen, jota varten olemme keränneet henkilötietoja, pyytämäsi tavaran tai tavaroiden tai palvelun tarjoaminen tai kohtuudella odotettavissa olevien, käynnissä olevaan sinun ja meidän väliseen liikesuhteeseen liittyviin toimenpiteisiin ryhtyminen.

  • Turvallisuusongelmien havaitseminen, pahantahtoiselta, vilpilliseltä, petolliselta tai laittomalta toiminnalta suojautuminen tai tällaisesta toiminnasta vastuullisten henkilöiden saattaminen syytteeseen.

  • Kalifornian sähköisen viestinnän yksityisyyden suojasta annetun lain (California Electronic Communications Privacy Act (Cal. Penal Code § 1546 et. seq.)) noudattaminen.

  • Sellaisten täysin sisäisten käyttötarkoitusten mahdollistaminen, jotka kohtuudella vastaavat sinun ja meidän väliseen suhteeseen perustuvia kuluttajan odotuksia.

  • Oikeudellisten velvoitteiden noudattaminen.

  • Muu sellainen näiden tietojen sisäinen ja laillinen käyttö, joka vastaa kontekstia, jossa olet antanut tiedot.

Ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin todentaaksemme henkilöllisyytesi ennen pyyntöön vastaamista. Todentamiseen voi sisältyä henkilötietojen keräämistä, esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite ja mahdolliset muut tiedot, joiden avulla voimme todentaa sen henkilön henkilöllisyyden, jonka henkilötietoja on kerätty.

Lisäksi sinulla on oikeus osoittaa valtuutettu edustaja toimittamaan tiettyjä pyyntöjä puolestasi. Valtuutetun edustajan todentamista varten sinun on toimitettava valtuutetulle edustajalle allekirjoitettu kirjallinen lupa kyseisten pyyntöjen esittämiseen tai valtakirja. Lisäksi voimme ottaa sinuun myöhemmin yhteyttä todentaaksemme henkilöllisyytesi ennen valtuutetun edustajan esittämän pyynnön käsittelemistä.

Jos haluat lisätietoja Kalifornian lain mukaisista laillisista oikeuksistasi tai haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella dataskydd@bukowskis.com.

Sanasto

Käsittelyn oikeudelliset perusteet

a. Oikeutettu etu tarkoittaa yrityksemme etua tai kolmannen osapuolen oikeutettua etua harjoittaa ja hoitaa liiketoimintaamme ja antaa sinulle parasta mahdollista palvelua tai tuotteita ja parhaan ja turvallisimman mahdollisen kokemuksen. Varmistamme, että otamme huomioon ja tasapainotamme mahdolliset sinuun kohdistuvat vaikutukset (sekä myönteiset että kielteiset) ja oikeutesi ennen kuin käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun etumme mukaisesti. Emme käytä henkilötietojasi toimintaan, jossa henkilötietojen suojaamista edellyttävät yksilölliset etusi tai perusoikeutesi ja -vapautesi ohittavat meidän etumme (ellei meillä ole suostumustasi tai ellei laki tätä muuten edellytä tai salli). Lisätietoja siitä, miten arvioimme oikeutettuja etujamme suhteessa tietyn toiminnan yhteydessä sinuun kohdistuviin mahdollisiin vaikutuksiin, saat ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella dataskydd@bukowskis.com.

b. Sopimuksen toteuttaminen tarkoittaa tietojesi käsittelemistä tilanteessa, jossa se on tarpeen sellaisen sopimuksen toteuttamiseksi, jossa sinä olet osapuolena, tai pyytämiesi toimenpiteiden toteuttamista ennen tällaisen sopimuksen tekemistä.

c. Oikeudellisten velvoitteiden noudattaminen tarkoittaa henkilötietojesi käsittelemistä tilanteessa, jossa tämä on tarpeen meitä koskevien oikeudellisten tai lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi.

d. Yleinen etu tarkoitta, että tietojen käsittely on tarpeen yleisen edun mukaisten tehtävien toteuttamiseksi.

e. Suostumus tarkoittaa, että olet antanut meille erityisen suostumuksen henkilötietojesi käsittelemiseen.

VAKITUISESTI KALIFORNIASSA ASUVIA ASIAKKAITA KOSKEVA LISÄILMOITUS

Tämä Yksityisyyden suojaa koskeva lisäilmoitus täydentää edellä Yksityisyyden suojaa koskevissa periaatteissamme esitettyjä tietoja, ja sitä sovelletaan ainoastaan vakituisesti Kaliforniassa asuviin henkilöihin. Sitä sovelletaan Palvelujemme yhteydessä tai niiden kautta ja muilla keinoilla (esimerkiksi muualla kuin verkossa, henkilökohtaisesti ja puhelimitse) keräämiimme henkilötietoihin. Sitä ei sovelleta työntekijöiltämme tai työnhakijoiltamme keräämiimme henkilötietoihin.

Yhteenveto keräämistämme tiedoista

Kalifornian laki, mm. Kalifornian vuoden 2018 kuluttajien yksityisyyden suojasta annettu laki (California Consumer Privacy Act, "CCPA"), edellyttää meitä luovuttamaan tietoja kalifornialaisista kuluttajista keräämistämme henkilötietoryhmistä, lähderyhmistä, joista tiedot on kerätty, tietojen keräämisen liiketoiminnallisista tai kaupallisista tarkoituksista (siten kuin nämä termit on määritelty sovellettavassa laissa) ja osapuoliryhmistä, joille jaamme henkilötietoja.

Kalifornian tietojen keräämistä koskeva ilmoitus

Me tai palvelutarjoajamme olemme viimeksi kuluneiden 12 kuukauden aikana keränneet seuraavia tietoryhmiä seuraaviin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin (siten kuin nämä termit on määritelty sovellettavassa laissa):

  • Palvelujen tarjoaminen (esim. tilin huolto ja ylläpito, asiakaspalvelu, toimitukset ja Palveluja koskeva viestintä)

  • meidän tai palveluntarjoajamme operatiiviset tarkoitukset

  • turvallisuusongelmien ja vilpillisen tai laittoman toiminnan havaitseminen, siltä suojautuminen ja tekijän syytteeseen saattaminen

  • teknisten vikojen havaitseminen ja vikojen raportoiminen

  • meidän tai palveluntarjoajamme Palveluissa näyttämän sisällön mukauttaminen

  • nykyisten Palvelujemme parantaminen ja uusien palvelujen kehittäminen (esim. uusien tuotteiden tai ominaisuuksien kehittämiseen tähtäävän tutkimuksen toteuttaminen)

  • muut käyttötarkoitukset, jotka edistävät kaupallisia tai taloudellisia etujamme, esim. kolmansilta osapuolilta saatavilla olevia aiheeseen liittyviä tuotteita ja palveluja koskeva viestintä sinulle, tai

  • muut käyttötarkoitukset, joista ilmoitamme sinulle.

Seuraavassa on eritelty esimerkkejä näistä käyttötarkoitusten tyypeistä, ja näistä on kerrottu yleisemmin edellä kohdissa Miten keräämme henkilötietoja ja Miten käytämme tietojasi.

Voimme käyttää seuraavia henkilötietoryhmiä myös sovellettavien lakien ja säädösten noudattamiseksi, ja voimme yhdistää keräämiämme tietoja ("yhdistelmätiedot") tai poistaa tietoja ("anonymisoiminen") yksittäisen käyttäjän tai laitteen tunnistamisen rajoittamiseksi tai estämiseksi.

Mahdollisesti keräämämme henkilötietoryhmät

Lähderyhmät

Käyttöesimerkkejä

Ne kolmansien osapuolten ryhmät, joille saatamme luovuttaa tietoja

Tiedot

Tunnistetiedot

esim. nimi, laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite,

laskutustiedot, mahdolliset ilmoitetut puhelinnumerot, esim. koti- tai matkapuhelinnumero, turvakysymykset ja salasana.

Sinä, jos päätät antaa tietoja meille.

Palvelujemme käytön yhteydessä / kerätään sinulta automaattisesti.

Etuyhteysyritykset.

Kolmannet osapuolet (esim. palveluntarjoajat ja muut käyttäjät, jotka voivat esimerkiksi viitata sinuun Palvelujen käyttämiseksi).

Tapahtumat, esim. konferenssit.

Julkiset

tietokannat.

Palvelujen tarjoaminen, mm. rekisteröinti ja asiakaspalvelu.

Palvelujen korjaaminen ja parantaminen.

Maksujen järjestäminen. Sisällön ja käyttökokemuksesi personointi.

Oma markkinointimme ja kolmannen osapuolen markkinointi. Teknisten vikojen havaitseminen ja vikojen raportoiminen.

Palvelujen analysoiminen ja parantaminen.

Turvallisuuden varmistaminen, petosten torjunta ja

lainsäädännön noudattaminen.

Etuyhteysyritykset.

Palveluntarjoajat.

Oikeudellisiin pyyntöihin liittyvät kolmannet osapuolet, jos laki tätä edellyttää tai jos uskomme vilpittömästi tämän olevan kohtuudella tarpeellista.

Liiketoimintamme tai varojemme myynnistä tai luovutuksesta huolehtivat kolmannet osapuolet.

Kaupalliset tiedot

esim. tiedot ostoistasi ja transaktioiden tiedot.

Sinä, jos päätät antaa tietoja meille.

Palvelujemme käytön yhteydessä / kerätään sinulta automaattisesti.

Etuyhteysyritykset.

Kolmannet osapuolet (esim. palveluntarjoajat).

Palvelujen tarjoaminen, mm. rekisteröinti ja asiakaspalvelu.

Palvelujen korjaaminen ja parantaminen.

Maksujen järjestäminen. Sisällön ja käyttökokemuksesi personointi.

Oma markkinointimme ja kolmannen osapuolen käyttötarkoitukset.

Teknisten vikojen havaitseminen ja vikojen raportoiminen.

Palvelujen analysoiminen ja parantaminen.

Turvallisuuden varmistaminen, petosten torjunta ja

lainsäädännön noudattaminen.

Etuyhteysyritykset.

Palveluntarjoajat.

Oikeudellisiin pyyntöihin liittyvät kolmannet osapuolet, jos laki tätä edellyttää tai jos uskomme vilpittömästi tämän olevan kohtuudella tarpeellista.

Liiketoimintamme tai varojemme myynnistä tai luovutuksesta huolehtivat kolmannet osapuolet.

Taloudelliset tiedot

esim. luotto- tai maksukortin numero, turvakoodi ja voimassaoloaika, maksujen ja meiltä tekemiesi ostotapahtumien käsittelyä varten.

Sinä, jos päätät antaa tietoja meille.

Kolmannet osapuolet (esim. palveluntarjoajat ja puolestasi tehdyn maksun vahvistavat kolmannet osapuolet).

Etuyhteysyritykset.

Palvelujen tarjoaminen. Maksujen järjestäminen. Palvelujen korjaaminen ja parantaminen.

Palvelun käytön analysointi.

Turvallisuuden varmistaminen, petosten torjunta ja lainsäädännön noudattaminen.

Etuyhteysyritykset.

Palveluntarjoajat.

Muut henkilöt tai yhtiöt pyynnöstäsi.

Oikeudellisiin pyyntöihin liittyvät kolmannet osapuolet, jos laki tätä edellyttää.

Liiketoimintamme tai varojemme myynnistä tai luovutuksesta huolehtivat kolmannet osapuolet.

Laitekohtaiset tiedot ja tunnisteet

esim. IP-osoite, selaimen tyyppi ja kieli, käyttöjärjestelmä, alustan tyyppi, laitteen tyyppi, ohjelmiston ja laitteiston attribuutit sekä yksilölliset laite-, mainonta- ja sovellustunnisteet.

Sinä (laitteesi kautta).

Analytiikkapalvelujen tarjoajat. Evästeet ja seurantateknologiat.

Palvelujen tarjoaminen, mm. rekisteröinti ja asiakaspalvelu.

Palvelujen korjaaminen ja parantaminen.

Maksujen järjestäminen. Sisällön ja käyttökokemuksesi personointi.

Oma markkinointimme ja kolmannen osapuolen markkinointi.

Teknisten vikojen havaitseminen ja vikojen raportoiminen.

Palvelujen analysoiminen ja parantaminen.

Turvallisuuden varmistaminen, petosten torjunta ja lainsäädännön noudattaminen.

Palveluntarjoajat. Etuyhteysyritykset.

Oikeudellisiin pyyntöihin liittyvät kolmannet osapuolet, jos laki tätä edellyttää tai jos uskomme vilpittömästi tämän olevan kohtuudella tarpeellista.

Liiketoimintamme tai varojemme myynnistä tai luovutuksesta huolehtivat kolmannet osapuolet.

Tietoverkkoon ja sähköiseen toimintaan liittyvät laitetiedot

esim. lataamiesi tiedostojen tiedot, verkkotunnus, kohdesivu, selaustoiminta, tarkasteltu ja valittu sisältö, käyttöajankohta, tarkastellut sivut, kokonaan tai osittain täyttämäsi lomakkeet, tiedostojen lataaminen palvelimelle tai palvelimelta, tieto sähköpostiviestin avaamisesta.

Lisätietoja näiden tietojen keräämisestä ja käyttämisestä on edellä kohdassa Evästekäytäntö.

Sinä (laitteesi kautta).

Mainontapalvelujen tarjoajat. Analytiikkapalvelujen tarjoajat.

Evästeet ja seurantateknologiat.

Markkinoijat. Etuyhteysyrityksemme.

Palvelujen tarjoaminen, mm. rekisteröinti ja asiakaspalvelu.

Palvelujen korjaaminen ja parantaminen.

Sisällön ja käyttökokemuksesi personointi.

Oma markkinointimme ja kolmannen osapuolen markkinointi.

Teknisten vikojen havaitseminen ja vikojen raportoiminen.

Palvelujen analysoiminen ja parantaminen.

Turvallisuuden varmistaminen, petosten torjunta ja lainsäädännön noudattaminen.

Palveluntarjoajat. Etuyhteysyritykset.

Oikeudellisiin pyyntöihin liittyvät kolmannet osapuolet, jos laki tätä edellyttää tai jos uskomme vilpittömästi tämän olevan kohtuudella tarpeellista.

Liiketoimintamme tai varojemme myynnistä tai luovutuksesta huolehtivat kolmannet osapuolet.

Muut tiedot

mahdolliset muut tiedot, joita haluat antaa suoraan meille Palvelujen käytön yhteydessä.

Sinä, jos päätät antaa tietoja meille.

Palvelujen tarjoaminen, mm. rekisteröinti ja asiakaspalvelu.

Palvelujen korjaaminen ja parantaminen.

Maksujen järjestäminen.

Sisällön ja käyttökokemuksesi personointi.

Oma markkinointimme ja kolmannen osapuolen markkinointi. Teknisten vikojen havaitseminen ja vikojen raportoiminen.

Palvelujen analysoiminen ja parantaminen, petosten torjunta ja lainsäädännön

noudattaminen.

Palveluntarjoajat. Etuyhteysyritykset.

Oikeudellisiin pyyntöihin liittyvät kolmannet osapuolet, jos laki tätä edellyttää tai jos uskomme vilpittömästi tämän olevan kohtuudella tarpeellista.

Liiketoimintamme tai varojemme myynnistä tai luovutuksesta huolehtivat kolmannet osapuolet.

Tilastotiedot

Kalifornian laki saattaa edellyttää meitä koostamaan edellisen kalenterivuoden osalta tilastotiedot kuluttajien pyynnöistä ja vastauksista. Jos sovellettava laki niin edellyttää, päivitämme tämän kohdan sen jälkeen, kun CCPA on ollut voimassa kalenterivuoden.

Henkilötietojen luovuttaminen liiketoiminnallista tarkoitusta varten

Yhtiö on kahdentoista (12) viimeksi kuluneen kuukauden aikana luovuttanut liiketoiminnallisia tarkoituksia varten seuraavia henkilötietoryhmiä:

  • Tunnistetiedot.

  • Kalifornian asiakastietojen mukaiset henkilötietoryhmät.

  • Kaupalliset tiedot.

  • Internet- ja muut vastaavat verkkotapahtumat.

  • Geopaikannustiedot.

  • Muiden henkilötietojen perusteella päätellyt tiedot.

Luovutamme henkilötietojasi liiketoiminnallisia tarkoituksia varten seuraaville kolmansien osapuolten ryhmille:

  • Palveluntarjoajat.

Syrjintäkielto

Emme syrji sinua minkään CCPA:n mukaisten oikeuksiesi käyttämisessä. Ellei CCPA tätä salli, nimenomaisesti emme

  • evää sinulta tavaroita tai palveluja

  • veloita sinulta tavaroista tai palveluista tavanomaisesta poikkeavaa hintaa esimerkiksi myöntämällä alennuksia tai muita etuja tai asettamalla rangaistusmaksuja

  • tarjoa sinulle tasoltaan tai laadultaan tavanomaisesta poikkeavia tavaroita tai palveluja

  • ehdota, että saisit hinnaltaan, tasoltaan tai laadultaan tavanomaisesta poikkeavia tavaroita tai palveluja.

Voimme kuitenkin tarjota eräitä CCPA:n sallimia taloudellisia kannustimia, jotka voivat johtaa tavanomaisesta poikkeavaan hintaan tai laatutasoon. Kaikki tarjoamamme CCPA:n sallimat taloudelliset kannustimet liittyvät kohtuudella henkilötietojesi arvoon, ja niihin sisältyy kirjalliset ehdot, joissa kuvataan ohjelman keskeiset näkökohdat. Taloudelliseen kannustinohjelmaan osallistuminen edellyttää aktiivista ennakkosuostumustasi, jonka voit peruuttaa milloin tahansa. Tällä hetkellä emme tarjoa taloudellisia kannustimia.

California Shine the Light

Kalifornian laki sallii vakituisesti Kaliforniassa asuvien käyttäjien pyytää ja saada meiltä kerran vuodessa veloituksetta luettelon kolmansista osapuolista, joille olemme luovuttaneet heidän henkilötietojaan (jos tällaisia on, siten kuin sovellettavassa Kalifornian laissa on määritelty) näiden suoramarkkinointitarkoituksiin edeltävän kalenterivuoden aikana, sekä tiedot näille osapuolille luovutettujen henkilötietojen tyypistä. Jos asut vakituisesti Kaliforniassa ja haluat pyytää näitä tietoja, esitä pyyntösi sähköpostitse osoitteella dataskydd@bukowskis.com.

NÄIDEN YKSITYISYYDEN SUOJAA KOSKEVIEN PERIAATTEIDEN MUUTOKSET

Näihin Yksityisyyden suojaa koskeviin periaatteisiin voidaan tehdä ajoittain muutoksia. Ilmoitamme merkittävistä muutoksista Verkkosivustossamme tai ottamalla sinuun suoraan yhteyttä. Suosittelemme, että luet nämä Yksityisyyden suojaa koskevat periaatteet joka kerta, kun aiot luovuttaa meille henkilötietojasi.

Nämä Yksityisyyden suojaa koskevat periaatteet on päivitetty viimeksi heinäkuussa 2022.

Bukowski Auktioner AB

Heinäkuu 2022